Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 23 de desembre del 2015

UNA ATENCIÓ EXCLUSIVA PELS VISITANTS

" La submissió dels partits al gran capital, degrada la democràcia fins convertir-la en estafa, i conseqüentment, inhabilita els polítics per tal d´exercir-la amb honestedat”
Teresa Forcades

Benvolguts companys;
Esdevé de vital importància, entendre molt be aquesta màxima, abans d´efectuar qualsevol anàlisi social i polític, que tingui per finalitat, esbrinar el per que, mai ha estat just el nostre sistema.
Dit això, vos desitjo unes molt bones festes, a tots els éssers de bona voluntat, amb l´exprés anhel de que un dia proper, arribi a les nostres vides un mon de pau, honestedat i justícia.

Quim
 

4 comentaris:

  1. Jajaja, la monja antivacunes... La submisió de qualsevol persona a la pseudociència la converteix en una titella en mans dels gurús...

    ResponElimina
  2. Mira...No se si ets un noi o una noia, ni com et diuen, per tant em referiré a tu com esser inexistent (EI) sinònim de fantasma.
    El fet que na Teresa Forcades sigui monja, i tingui les seves pròpies conviccions davant de les incògnites de l´existència, a mi personalment no m´afecta i per tant, només pel sentit que tinc del respecte degut, ja m´en guardaré prou de fer-ne burla o escarni, dons el considero fora de lloc. Però benvolgut EI, el teu comentari no només es fora de lloc, si no també fora de context i per tant, mostra directament un baix contingut intel·lectual.
    No t´ofenguis, jo tampoc en tinc gaire... Ara be, el que si que et demanaria, encara que només estigués per raons de prudència, es que fores un xic mes respectuós amb les persones que no coneixes.

    ResponElimina
  3. Ja m'agrada això d'EI. De fet la condiciones fantasmal és las propia de la xarxa. Només li volia fer veure, amb el meu del tot innocent comentari, que la tal Forcades és un atemptat contra la intel.ligència. N'ha sentit parlar vostè de la MMS? Vinga, no se sulfuri que total per un comentarios que rep el seu blog mes aviar hauria d'estar agraït 😁

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvolguts Anna i Dani;
      No se qui de vosaltres dos ha estat l´autor-a d´aquestes tendencioses acusacions contra la companya Forcades, i dic tendencioses, per que sabent d'antuvi que la veritat absoluta, simplement, es una quimera,que algú gosi fer-ne apologia d´ostentació, em sembla com a mínim massa agosarat.
      Mai t´has plantejat, que també tu pots ser mereixedora de la mateixa consideració que li etzibes a ella?
      El posicionament ultra conservador del que des de que vos conec n´heu fet gala, explica moltes de les vostres conclusions, tant socials com polítiques. No passa re, som lliures de pensar tal com vulguem, mentre sapiguem respectar als altres. I es justament d´això del que em queixo de tu. No saps dir el mateix sense menysprear al contrari?
      No em sulfuro per que diguis el que penses, ja que tens les mateixes possibilitats d´encertar, com d´errar (No hi ha cap estudi concloent, que demostri que na Forcades resta equivocada, i en canvi moltes persones que ho han provat, afirmen la seva gran veritat sobre l´MMS)
      Conec el tema, i personalment no crec, ni deixo de creure, si mes no, respecto ambdues posicions, ara be, sabent que aquest producte no deixa efectes secundaris, i que potencialment pot substituir mes de 4000 fàrmacs, que si que els deixen, dons la veritat, sent conscient del poder econòmic de les farmacèutiques i les seves estratègies mercantils... No m´estranyaria gens, que hi estiguessin al darrera de tan de desprestigi sobre la qüestió. Passa el mateix amb els efectes de l´stevia.
      T´ho diré d´un altre manera, fa molt que vaig perdre la candidesa.
      No vull clou-re això, sense fer-te saber que, el nombre de comentaris d´aquest bloc, es de gairebé un 50% de les entrades.
      Si, sempre em sento agrait quant algú es molesta en fer-lo, i com a tu, vos dono les gràcies.

      Quim

      Elimina